Over Daikin
Een perfect binnenklimaat

Daikin is de toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor airconditioning, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, koudwatermachines en koel-/vriessystemen.

About Hero

Onze missie
de kern van Daikin

We leiden de weg naar een steeds beter klimaat. We maken hoogwaardige en energiezuinige systemen en complete klimaatoplossingen om voor alle mensen en regio's over de hele wereld een comfortabel en duurzaam binnenklimaat te creëren.

Een innoverend merk
We gebruiken onze kenmerkende technologie met kostenefficiënte systemen om de toekomst van airconditioning, verwarming, ventilatie en commerciële koeling mee te vormen en te zorgen dat klanten op Daikin kunnen vertrouwen op het ultieme comfort. Vandaag leveren we kwaliteitssystemen, morgen leiden we de weg naar energiebesparende technologieën.

Verantwoordelijkheid voor het milieu
Als innovatieve marktleider zijn we koploper in oplossingen met minder impact op het milieu. Daarom stellen we duurzame oplossingen en duurzame systemen centraal in alles wat we doen.

Lees meer op daikin.nl
About Usp1

De kernwaarden
van de Daikin Europe-groep

  • Absolute geloofwaardigheid

    Een verbintenis om een band op te bouwen met klanten, collega's, zakelijke partners en gemeenschappen op basis van vertrouwen en openheid.

  • Ondernemend management

    Een verbintenis om het bedrijf verder uit te bouwen door de initiatieven en de uitmuntendheid van alle medewerkers aan te moedigen en te belonen.

  • Harmonieuze persoonlijke banden

    Een verbintenis om het bedrijf verder uit te bouwen door de initiatieven en de uitmuntendheid van alle medewerkers aan te moedigen en te belonen.